Yalova Haber
HV
28 MART Perşembe 15:23

Kayseri Kocabayraktar eğitim için seferber oldu

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında Kocasinan Belediyesi olarak eğitime ve öğretime her zaman destek olduklarını söyledi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 13-09-2022 08:15   Güncelleme : 13-09-2022 08:15
Kayseri Kocabayraktar eğitim için seferber oldu

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Eğitim alanında örnek projelere imza attıklarını ifade eden Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni bir eğitim yılına daha başlamanın heyecanını yaşadıklarını kaydederken, ″Kocasinan Belediyesi olarak bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bundan sonrada eğitim-öğretime olan desteğimiz artarak devam edecek. Bütün gayretimiz; çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği içindir. Bu vesileyle yeni eğitim-öğretim yılının; eğitim camiamıza, öğretmenlerimize ve sevgili yavrularımıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Öte yandan Kocasinan Belediyesi tarafından öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına daha temiz, daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda girmelerini sağlamak için ilçe genelindeki tüm okulların bahçeleri ve çevresi hazır hale getirildi.

AdminAdmin

YORUMLAR