Yalova Haber
HV
19 MART Salı 10:43

KAHVE MÜDAVİMLERİ ESENLER’DE BULUŞTU

Esenler Belediyesi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-10-2022 22:43   Güncelleme : 03-10-2022 22:43
KAHVE MÜDAVİMLERİ ESENLER’DE BULUŞTU

Esenler Belediyesi, lezzeti ve hoş kokusuyla en güzel anlarımıza eşlik eden kahveyi “Dünya Kahve Günü”nde Esenlerlilere ikram etti. Esenler Dörtyol Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte kahveler yudumlandı, müdavimler sevdikleriyle koyu muhabbete daldı.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ise etkinliğe katılanlara kahvelerini ikram ederek hal hatırlarını sordu, fotoğraflar çektirdi. Türk Halk müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz, seslendirdiği parçalarla Esenlerlilere müzik ziyafeti yaşattı.

Dağıtımının ardından konuşma yapan Göksu, “Bugün Dünya Kahve Günü. Bizde kahve çok önemlidir. ‘Gel bir kahve içelim’ dedikten sonra aslında yüreğimizin hislerini de ortaya koyan türkülerimizdir. Çünkü türküler bize bazen hüznü, bazen mutluluğu, bazen de yüreğimizde geçen her şeyi anlatır. Onun için kahveyle türkü bir araya geldiği zaman tadından doyulmaz” dedi.

Etkinliğe katılan Sevgi Kara, “Belediyemiz çok güzel etkinlikler düzenliyor. Böyle bir günün olduğunu bilmiyordum. Çok keyifli ve güzel vakit geçirdik. Çocuklarımız için de iyi oldu. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Keyifli anların yaşandığı etkinlikte pek çok kahvenin tadımını gerçekleştirdiğini ifade eden Mehmet Gün ise şunları kaydetti:

“Ben de bir kahve tiryakisiyim. Bu nedenle etkinlik daha çok dikkatimi çekti. Çok samimi, hoş bir ortam oldu. Kahveler çok lezzetli, konser çok keyifli. İyi ki geldik.”

Esenler Belediyesi’nin özenle hazırladığı kültür sanat etkinliklerini takip etmek için etkinlik takvimine tıklayınız. 

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR